11- сферен проектор от нефрит

11-сферен проектор
Цена: 
950 лв

Нефритовият масажор е универсален в използването; удобен и комфортен. Има температурен таймер, 4 режими на вибрации. Проекторът е компактен, но има голяма площ на действие, с него може да се масажират и затоплят както гърбът така и краката, да се слага под шията. Също така може да се носи от стая в стая, да се взема на вилата.

Проекторът с 11 нефритени сфери се използва с успех при следните проблеми:

 • хипертония, хипотония, болести на сърцето;
 • болки в гърба и областта на шията;
 • нарушение в работата на стомашно-чревния тракт: увеличено отделяне на стомашен сок, разстройство на стомаха, запек, подуване на корема;
 • заболяване на вътрешните органи: бъбреци, черен дроб, бял дроб;
 • ендокринни нарушения;
 • болести на очите (възстановяване качеството на очната леща при катаракта, при възстановяване тъканите на окото);
 • глухота, синузит
 • безсъние, главоболие, атеросклероза, болки в ставите, схващане на ръцете;
 • нарушение на менструалния цикъл;
 • заболяване на половите органи;
 • астма, диабет.

Широкият диапазон от приложения на ръчния масажор се обяснява с принципите на неговата работа, основани на традиционната и на източната медицина. И естествено на материалите, от които е направен 11-сферният проектор.

Редовното използване на ръчния нефритов масажор помага при проблеми на гръбначния стълб и ставите; при нарушена функция на стомашно-чревния тракт; атеросклероза; нарушение на менструалния цикъл.

Използването на 11-сферния проектор подобрява кръвообращението, обмяната на веществата, спира пристъпите, болките, възстановява тъкани и органи, възстановява подвижността на ставите.

Нефритовият проектор облекчава болката в ставите, възникващи от продължително натоварване или ходене. Поставяйки девет – сферния проектор на пода, ще удобно за стъпалата и краката. На всяко проблемно място можете да въздействате с този универсален “Нефритов доктор”

Реакции при възстановяване

Изцелението не може да стане без обостряне. Но това не трябва да ви тревожи, много е важно при настъпване на реакция към подобряване да се отнесем с разбиране, понеже тя отчасти се дължи на прехода от хроничната форма в остра.

Реакции към възстановяване няма само при съвършено здрави хора.

Как да реагираме

 1. Когато започнат реакциите на оздравяване, не се вълнувайте. Помнете: болестта е дала заден ход.
 2. В периода на обостряне можете да прилагате турманиева керамика (прилагайте процедурите на невисока температура).
 3. Не забравяйте да пиете чиста вода (негазирана) средно 2 литра, /особено преди закуска и преди хранене/ през целия ден, за да помогнете на организма да се изчисти.
 4. Изпълнявайте леки физически упражнения, предимно за разтягане на гръбначния стълб.
 5. Яжте повече плодове и зеленчуци, ограничете тестената, мазната и пикантната храна.