КАКВО Е НАНО-КЕРАМИКА НА КОМПАНИЯ HK. CO?

Нано-керамика представлява уникална сплав на 6 минерала : турмалин, природен германий, биотит, монацит, илит и лечебният камък " Ким Ган ". Всички тези природни минерали се стриват на фин прах, който се суши във вакуум, пресява се, за да се получи още по-фин прах, а след това се оформя на диск и се пече в пещ при температура над 1300 ° C., където се превъща в нанотехнологична керамика с приятен гланц. Нанокерамиката има изключително благоприятен ефект върху човешкото тяло. Това се обяснява с факта, че всеки елемент от състава й има някакви лечебни свойства.

Турмалин

Турмалинът е прозрачен скъпоценен камък с разнообразни цветове и находища пръснати по целия свят. Това е един много интересен и сложен камък. Той се състои от 26 елемента на периодичната таблица. При нагряване, турмалинът създава нискочестотно магнитно поле и започва да излъчва дълговълнова инфрачервена топлина и аниони, което подобрява обменните процеси в организма, способства бързото възстановяване, пречистването на кръвта от отрови и токсини, подобряване на храносмилането, повишаване на защитните свойства на организма както и много други. От всички минерали на земята само турмалинът носи постоянен електрически заряд, затова се нарича "магнитният кристал". При нагряване турмалинът показва своите магнитни свойства. Турмалинът има положителен ефект върху нервната, ендокринната, кръвоносната и имунната система, върху репродуктивната функция на тялото, неутрализира негативните емоции, има силно антисъстаряващо свойство. Това е камък с по-ниска енергия, която е добра като средство при сексуална дисфункция. Също така се нарича камък на мъжката сила. Турмалинът се счита за силно лекарство против рак.

Германий

Стойността му е като злато, но е крехък като стъкло. Името на германия става известно през 1967 г., след като японският учен К. Асаи установява, че той също като хемоглобина се включва в пренасянето на кислород към тъканите на тялото, подобрява имунната система и намалява експресията на болката. В допълнение, германият забавя развитието на злокачествените тумори, подобрява проходимостта на нервните импулси, повишава имунния статус на организма. В резултат на експерименти също така е установено, че германият допринася за индуциране на гама интерферона, който подтиска размножаването на бързоделящите се клетки, активира специфичните клетки (Т- клетки убийци). Основните направления на действие на интерфероните на ниво организъм са антивирусна и антитуморна защита, имуно-моделиране и радиозащитни функции на лимфната система. Свойства на германия : Регулира циркулацията на електрически ток в човешкото тяло; Германия се свързва с холестерола и под формата на метаболитни отпадъци го отделя в урината, възстановява киселинния баланс; Доставя кислород; Повишаване на интерфероните, има инхибиращ ефект върху вирусите в човешкото тяло, което води до увеличаване на броя на NK клетките, които унищожават раковите клетки; Положителен ефект върху напукана кожа, акне и други кожни заболявания; Има антибактериално, дезодориращо, бактерицидно действие; Излъчва ДИЧЛ, които проникват дълбоко в човешкото тяло; Подобрява съня, премахва умората, възстановява организма след раждане.

Илит

Илитът също е рядък минерал. Сега редките земни елементи се наричат: скандий, итрий. Повечето от тях имат сребристо-сив блясък. Особености на илита: 1) Излъчва дълговълнови инфрачервени лъчи. Дълговълновия инфрачервен лъч, който има най-полезната за човешкия организъм дължина на вълната ( 8 ~ 11μm ), прониква в по-дълбоките слоеве на кожата ( 7 ~ 8 сантиметра дълбочина) и създавайки резонанс в клетките, повишава температурата на тялото. С повишаването на температурата се разширяват капилярите, подобрява се кръвообращението, увеличава се обмяната на веществата и се повишава регенеративната сила на тъканта, по този начин оказва значително влияние върху стимулирането на физическото развитие. 2) Разпределяне на голям брой аниони. В големи количества анионите съществуват в горите, водопадите, фонтаните, поляните и в близост до морето. Ето защо можем да се насладим на усещането за свежест и релаксация точно както сред природата.

Биотит

Биотитът стои в начало на фармацевтичния списък, състоящ се от много хиляди имена на лекарства, които се изготвят в Корея по време на Великия крал Седжонг. Камъкът е винаги тъмно кафяв, кафяво-зелен или зелен. При счупване повърхността има перлен, а понякога и метален отблясък. Ефективността от биотита: • биотитът се счита за първият от десет хиляди видове лекарства и билки в описанието на Хянякзибсонгванг справочника по медицина и лекарства направено в дните на Великия крал Седжонг; • Природният биотит съдържа голямо количество германий. От древни времена е признат за загадъчен минерал и се използва изключително в кралските и благороднически семейства. Това е източник на инфрачервени лъчи ( 94% ) три пъти повече от тези на жълтите почви и Елвана. Освен това, биотитът поглъща вредните канцерогенни вещества. Нищо чудно, че се нарича камък - чудо; • Експериментални резултати върху хора показват, че биотитът активира метаболизма в тялото, пречиства кръвта и по този начин се отразява положително върху различни напреднали заболявания, включително хроничен бронхит, гастрит, хипертония, улцерозен колит, анемия, атеросклероза, диабет, артрит, болки в гърба и други заболявания в напреднала възраст. Освен това той стабилизира пет вътрешни органа и възстановява зрението, подобрява състоянието на кожата.

Монацит

Монацитът е специална минерална порода и ценно наследство от древни времена, в който енергията на природния свят се кондензира в една-единствена точка. Той съдържа повече от 50% оксиди на редки земни елементи. Монацитът излъчва инфрачервени лъчи и огромно количество аниони. Ефективността на монацита: • може да неутрализира вредните електромагнитни вълни от наблизо поставена електротехника • премахва неприятните миризми от хладилника, поддържа свежестта на продуктите; • използва се като дезодорант в помещения за съхранение на дрехи, спално бельо и т.н.; • керамиката генерира аниони и помага за очистването на въздуха, дава ви възможност да дишате чист въздух; • увеличава имунитета чрез активиране на кръвообращението, регенерира клетките на кожата и облекчава болката в областа на рамото и при невралгия; • ако поставите керамика във ваза с цветя, цветята ще останат свежи дълго време; • ако използвате монацита във водата, прави водата полезна за здравето, можете да направите алкална минерална вода за пиене.

Ким Ган

Лечебеният камък ""Ким Ган"" е един от терапевтичните камъни добити в централната част на Северна Корея, камъкът съдържа 60 вида минерали и е с висока степен на излъчване на ДИЧЛ - 96%, както и отлични анти - бактериални свойства, дезодорира, абсорбира тежките метали. Ефективността на камъка "" Кым Ган "": • ако сложим този камък във вряща вода и след това използваме тази вода, тя подобрява състоянието при стомашно разстройство и колит; • има лечебно действие при хепатит, холицистит, панкреатит и цистит; • разполага с мистериозен ефект върху стареенето, помага при атеросклероза, хипертония, сърдечни заболявания и инфаркти, поради това, че премахва мазнините, холестерола и гликолипидите; • предотвратява пиорея и дефицитът на ниацин, причинена от недостига на витамини и химикали. • къпането във вода, в която е поставен камъкът омекотява кожата, създавайки приятно усещане за свежест; • преварената вода, в която е бил поставен този камък ще осигури бърз ефект и подобряване на екзема, импетиго, дерматит, обрив и кожни язви; • добър ефект на подобряване на симптомите на циреи и копривна треска; • ефективен за превенция на рака.