ЗА КОМПАНИЯ

" Ню Лайф Плюс" – красотата е в здравето!

Компания " Ню Лайф Плюс" - активно предлага на българския пазар продукти, които подобряват качеството на живот. Продуктите на компанията са истински пример за взаимодействието между цените и качеството на стоките.
В момента компанията " Ню Лайф Плюс" е официален представител на една от най-големите компании в Южна Корея « HK Medical", които предлага ексклузивни разработки на продукти, базирани на нано-керамиката HK. Компания «HK Medical" е основана през 1993 година.
Нейният мощен производствен капацитет и модерна технология са допринесли за развитието на производството на медицинско оборудване, приближавайки го до хората по цял свят чрез висококачествени продукти с помоща на производствения капацитет и постоянните технологични изследвания. Всички продукти са сертифицирани и отговарят на всички стандарти за безопасност на хората.
За клиенти, които харесват нашите продукти ние гарантираме бърза доставка на стоките директно от производителя, без посредници, което е от значение и полза за нашите цени

Генералният директор на «НК Медикал» Lee Jea Bong :

Благодарение на развитието на съвременната медицина, ние можахме да осъществим мечтата за удължаването на живота. Въпреки това, винаги ни се е искало още да можем да намерим основната причина за заболяванията, методите на лечение и профилактиката, която да може да предотврати заболяванията. Научно-изследователският екип на компания НК си постави за задача да изследва естествената целителна сила, основана на тайнствената сила на природата. Чрез дългогодишни изследвания и експерименти компанията полага всички усилия за разработването на технологии за създаването на усъвършенствано лечебно оборудване с внедрени подобрения за физиологическата конституция на източната медицина и най-прогресивните технологии на западната медицина. Освен това, екипът успя да използва нанотехнология на научна основа за максимизиране на аниона и усилване на проникването на дълговълновия инфрачервен лъч.